Bilhuset Seden

Brugte biler

Hvis du er på jagt efter gode priser på brugte biler, så læg vejen forbi Bilhuset Seden. Vi har altid et stort udvalg af attraktive modeller, hvis du skal bruge en brugt bil. ​Du kan ofte finde brugte biler til salg med et meget lavt kilometertal, som er i rigtig fin stand. Vi gør en ære i kun at sælge pæne og velholdte biler.
Bilhuset Seden

Køb din gammel bil

Det er aldrig nemt at have en gammel bil til salg, og det bliver kun sværere med tiden, når bilen bliver ældre og der ikke bliver ydet noget garanti. Vi køber gerne din bil til en fornuftig pris.
Bilhuset Seden

Professionelt Autoværksted

Det bør være nemt, gennemskueligt og bekvemt, at få repareret sin bil. Vores faguddannede mekanikere reparerer og servicerer din bil hos dig, så du kan slappe helt af imens. Vi er specialister i en lang række bilmærker og har det nødvendige specialværktøj til at løse enhver opgave. Kom forbi med din bil og få et konkurrencedygtigt tilbud på reparationer eller serviceeftersyn, hvor kvaliteten er i højsædet.​
Bilhuset Seden

Klargøring af bil

Vil du booke en tid til professionel klargøring af din bil, så er du kommet til det helt rette sted! Vi arbejder sammen med professionelle og erfarne folk, som sætter en ære i at levere et resultat, der lever op til dine forventninger. Så tøv ikke med at ringe, eller udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud som ingen kan hamle op med!
Bilhuset Seden

Serviceeftersyn

Vi benytter reservedele af høj kvalitet, så bilen bevarer sin originale ydeevne. Vi ved at tillid er vigtigt når du skal vælge automekaniker og derfor giver vi dig gerne indblik i alt udført arbejde, så der er total gennemsigtighed og du forstår hvorfor vi gør, som vi gør. Vores veluddannede team tager sig altid godt af din bil, og du vil opleve personlig og nærværende service, uanset om du er stamkunde, eller om det er første gang, du besøger os. Hos os får du service og reparation af alle bilmærker fra alle årgange, og rådgivning i alt fra service til skadesarbejde er vores spidskompetence. Derfor vil vi også gerne vejlede dig i den løsning, der passer bedst til dine behov.
Bilhuset Seden

Dæk- & Hjulskiftning

Skal du have skiftet dæk, er du kommet til de rette. Hos Bilhuset Seden er vi dækeksperter og kan tilbyde et stort udvalg af dæk til alle biltyper. Vi opbevarer både dine vinter- og sommerdæk, så de ikke behøver stå i vejen derhjemme. Du slipper også for besværet med at bære dæk ind og ud af bilen, når det er tid til hjulskifte. Vi vil gerne passe på din sparsomme tid. Uanset om du er på arbejde eller i hjemmet, vil du gerne have mest muligt ud af den tid du har til rådighed.
Bilhuset Seden

Klargøring til Syn

Skal din bil til syn? Ved Bilhuset Seden sørger vi for klargøring til syn, så du er sikker på, at alt det nødvendige er blevet set på, inden bilen skal synes. Inden et syn kan det være nødvendigt med synsklargøring. Det indebærer blandt andet alt lige fra tjek af blinklys til nummerpladelys, bremselygter og meget andet.
Bilhuset Seden

Erhvervstilbud

Firmaaftale med værksted. Hos Bilhuset Seden tilbyder vi en skræddersyet firmaaftale, hvor servicen er i top og prisen i bund. Kontakt os og hør mere. Med en Erhvervsaftale hos Bilhuset Seden sikrer du, at firmaets biler, altid er kørende på vejene, og til priser der er tilpasset dit behov.
Alle biltyper og bilmærker

Bilhuset Seden

Vores mekaniker klarer alt inden for service og reparationer på vores autoværksted.
cars-product-8

Bremserskift

Hos os er du sikret høj kvalitet til lav pris, og vi har stor erfaring med reparation og udskiftning af bremser på alle slags biler. Vi bruger udelukkende godkendte reservedele, så din bil stadig er omfattet af en evt. garanti.

cars-cat-4

Tandrem skift

Tandremmen er en vigtig del af din bil, og den skal løbende vedligeholdes eller skiftes, hvis din motor skal yde optimalt. Det er forskelligt fra bil til bil, hvornår tandremmen skal skiftes ud med en ny.

cars-product-3

Støddæmperskift

Støddæmpere, som groft sagt bare er store avancerede fjedre, er fastgjort til køretøjets karosse, og de har den funktion, at de skal absorbere de ”chok” der opstår under kørslen.

Få et gratis tilbud

  Kontakt os

  Træt af din gamle bil? eller trænger den til service? Udfyld kontakt formularen, og vi vil besvar dig hurtigst muligt.

  Kontakt dit autoværksted!

  Kontakt vores autoværksted i Odense i dag og kom godt tilbage på vejene igen

   Vi ser frem til at høre fra dig!